Sök

Välkommen till sommarkursen Introduktion till programmering i Python 7,5hp!

På denna sida kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Registrera dig på kursen!

Kursen är öppen för registrering i Ladok mellan 23 maj och 5 juni.

Om du inte registrerar dig på kursen i tid, mister du din plats. Kontakta studentsupport@hig.se innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Kursinformation

Information om kursen

Kurs- och anmälningskod

DVG017 38401

Kursperiod och studietakt

Kursen ges på halvfart under vecka 23 - 32

Kursplan

Visa kursplan

Litteraturlista

Visa litteraturlista

Schema

Visa schema

Kursansvarig lärare

Tommi Syri
tommi.syri@hig.se

Frågor kring registrering och antagning

studentsupport@hig.se


Kursen går helt på distans med några frivilliga seminarier. I kursens diskussionsforum kan du ställa frågor till läraren och övriga kursdeltagare.

Du genomför kursen självständigt och i egen takt. Det finns en rekommenderad veckoplanering, men eftersom alla har olika förkunskaper och tid till förfogande

är det svårt att ha en veckoplanering som passar alla.

Kursen består av olika moment i lärplattformen Canvas med teori, filmer, övningar, obligatoriskt quiz och inlämningsuppgift på varje moment. På slutet av kursen genomförs också ett projekt.

Kursen avslutas med en hemtentamen v32. För att få godkänt på kursen krävs att du har godkänt på alla quiz, alla inlämningsuppgifter, projektet och godkänt betyg på hemtentamen.

Kursen ges av akademin för teknik och miljö.

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Patrik Möllhagen Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2022-04-22
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)