Gå till eugreenalliance
Sök

Välkommen till kursen Introduktion till programmering i python, 7,5 hp!

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kurs­upplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kurs­plan och kursens schema.

Registrera dig på kursen!

Kursen är öppen för registrering i Ladok 22 maj– 4 juni.

Antagen med villkor – registrering

Du som är antagen med villkor behöver kontakta oss via mejl för att få hjälp med registreringen. Läs mer om antagning med villkor.

Kursinformation

Information om kursen

Kurs- och anmälningskod

DVG017 38400

Kursperiod och studietakt

Vecka 23–32 halvfart

Kursplan och litteraturlista

Sök ut kursplan och litteraturlista

Schema

Sök ut schema

Kursansvarig lärare

Tommi Syri
tommi.syri@hig.se

Frågor kring registrering och antagning

studentsupport@hig.se


Kursen går helt på distans med några frivilliga seminarier. I kursens diskussionsforum kan du ställa frågor till läraren och övriga kursdeltagare.

Du genomför kursen självständigt och i egen takt. Det finns en rekommenderad veckoplanering, men eftersom alla har olika förkunskaper och tid till förfogande

är det svårt att ha en veckoplanering som passar alla.

Kursen består av olika moment i lärplattformen Canvas med teori, filmer, övningar, obligatoriskt quiz och inlämningsuppgift på varje moment. På slutet av kursen genomförs också ett projekt.

Kursen avslutas med en hemtentamen v32. För att få godkänt på kursen krävs att du har godkänt på alla quiz, alla inlämningsuppgifter, projektet och godkänt betyg på hemtentamen.

Kursen ges av Akademin för Teknik och miljö

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Patrik Möllhagen Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2023-04-19
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)