Sök

Välkommen till sommarkursen jungiansk psykologi 15 hp!

På denna sida kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Kursinformation

Kursen ges på distans helfart 23-32

Kursnamn

Jungiansk psykologi 15 hp

Kurskod

HRJ01A

Anmälningskod

33200 distans

Ansvarig akademi

Akademin för utbildning och ekonomi

Kursansvarig lärare

Åke Tilander

E-post: ake.tilander@hig.se

Tel: 026 648644

Kursadministration

Monika Karlsson

E-post: studentsupport@hig.se

Registrera dig på kursen!

För att kunna registrera dig på din kurs behöver du först skapa ditt användarkonto. Läs mer om hur du gör i våra "fem steg för att komma igång".

Om du inte registrerar dig på kursen i tid, mister du din plats. Kontakta studentsupport@hig.se innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Viktig information inför din studiestart 

Vårterminen 2022 startar måndag den 17 januari.

Från och med måndag den 8 november 2021 kommer undervisningen på Högskolan i Gävle successivt att återgå till campus för de studenter som valt en campus-baserad utbildning. Även tentor (salsskrivning) kommer att kunna göras på campus.

Fortfarande kan undantag göras när det gäller stora klasser eller grupper, där man även i fortsättningen kan komma att använda zoom och andra digitala verktyg i undervisningen. Så även du som läser en campusutbildning kan komma att behöva ha tillgång till webbkamera och eventuellt headset.

Vi behöver vara vaksamma på pandemins utveckling och vi måste snabbt kunna anpassa vår utbildning efter smittläget. Regionala restriktioner kan fortfarande bli aktuella.

Att tänka på vid deltagande på digital undervisning Pdf, 649 kB.

Håll dig uppdaterad på hig.se/student

Period för kursregistrering: 24 maj - 6 juni

Om du inte registrera dig under registreringsperioden går din plats till reserv.

Om kursen

Kursplan, kurslitteratur och schema

Kursplan, kurslitteratur och schema

Kursplan

Litteraturlista

Schema

Kursupplägg

Kursupplägg

Kursen ges helt och hållet på distans. Undervisningen i distansform är inte obligatorisk, men är ett viktigt stöd för att kunna genomföra de examinatoriska uppgifterna. Trots att viss undervisning ges på kursen får den huvudsakligen betraktas som en läskurs. Du studerar alltså kurslitteraturen självständigt och arbetar självständigt med de examinatoriska uppgifterna. Examinationen sker genom skriftliga PM-uppgifter som lämnas in senast 15/8. Mer detaljerad information hittar ni i studieinstruktionerna som kommer att läggas ut i Canvas senast i samband med kursstarten.

Dessa 2 moment kommer ni att läsa:

0010 Introduktion till religionspsykologi och jungiansk psykologi.

0020 Introduktion till jungiansk terapi.

Kommunikationssätt

Undervisningen ges i form av webbkonferenser med hjälp av videokonferensverktyget Zoom. Kommunikationen sker också i kursen genom lärplattformen Canvas. Utöver schemalagda träffar kommer det att finnas möjlighet att boka individuella träffar eller gruppträffar för att diskutera kursens innehåll eller den individuella uppläggningen av dina examinatoriska PM-uppgifter.

Logga in i Canvas

Varmt välkommen till kursen! Vi ser fram emot en spännande och intressant sommar!

Åke Tilander

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Liselotte Laurila Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2021-08-20
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)