Gå till eugreenalliance
Sök

Välkommen till sommarkursen Religionspsykologi I,15 hp!

På denna sida kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Registrera dig på kursen!

Kursen är öppen för registrering i Ladok 22 maj – 4 juni.

Antagen med villkor – registrering

Du som är antagen med villkor behöver kontakta oss via mejl för att få hjälp med registreringen. Läs mer om antagning med villkor.

Kursinformation

Information om kursen

Kurs- och anmälningskod

Religionspsykologi I

Kurskod RVG031 - 33201

Kurskod RVG513 - 33202 (MKR)

Kursperiod och studietakt

Vecka 23-32 (helfart)

Kursplan och litteraturlista

Sök ut kursplan och litteraturlista, sök på kurskoden du är antagen på

Schema

Sök ut schema

Kursansvarig lärare

Sara Duppils
sara.duppils@hig.se
070-1860010

Frågor kring registrering och antagning

studentsupport@hig.se


Hej och välkomna!

Kursen religionspsykologi 1 går via Zoom och de tillfällen vi ses har vi seminarium/föreläsningar i mindre grupper som är examinerande. Du måste därför ha fungerande kamera och ljud vid föreläsningarna och kontrollera att din uppkoppling är bra. Du ska också ha ditt namn ifyllt så att jag vet vem du är. Om du missar ett tillfälle kan du göra uppgiften skriftligt i efterhand på Canvas under "Diskussioner".

Inför varje tillfälle ska du se inspelade föreläsningar och annat material och fundera över de seminariefrågor som ska diskuteras. Kurslitteraturen läser du parallellt föreläsningarna. En bra övergripande bok att börja med är "Den religiösa människan".

Mer information om seminarier och examination kommer du att finna på Canvas.

Kommunikationssätt
All information och kommunikation kommer att ske via Canvas och Zoom.

För att komma igång med Zoom surfar du in på https://hig-se.zoom.us och klickar på knappen Sign in. Logga därefter in med ditt användarkonto, så skapas ditt konto på Zoom. OBS! Första gången du går in är det viktigt att du ser över dina grundinställningar för mötesrum. I god tid innan kursstart kommer jag lägga upp en direktlänk till det digitala rum som undervisningen sker i. Samma länk gäller under hela kursens gång.

Vänligen

Sara Duppils

Glöm ej att registrera dig i ladok för att behålla din plats.

Kursen ges av Akademin för Utbildning och ekonomi

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Monika Karlsson Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2023-04-24
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)