Sök

Välkommen till sommarkursen Vittnespsykologi 7,5 hp!

På denna sida kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Kursinformation

Kursen ges på halvfart under vecka 23-32.

Kursnamn

Vittnespsykologi 7,5 hp

Kurskod

PSG017

Anmälningskod

 HIG-35300

Ansvarig akademi

Akademi för hälsa och arbetsliv

Kursansvarig lärare

Linda Langeborg

E-post: linda.langeborg@hig.se

Tel: 026-64 84 59

Kursadministration

Marie Åhrman

E-post: studentsupport@hig.se


Registrera dig på kursen!

För att kunna registrera dig på din kurs behöver du först skapa ditt användarkonto. Läs mer om hur du gör i våra "fem steg för att komma igång".

Om du inte registrerar dig på kursen i tid, mister du din plats. Kontakta studentsupport@hig.se innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Viktig information inför din studiestart 

Vårterminen 2022 startar måndag den 17 januari.

Från och med måndag den 8 november 2021 kommer undervisningen på Högskolan i Gävle successivt att återgå till campus för de studenter som valt en campus-baserad utbildning. Även tentor (salsskrivning) kommer att kunna göras på campus.

Fortfarande kan undantag göras när det gäller stora klasser eller grupper, där man även i fortsättningen kan komma att använda zoom och andra digitala verktyg i undervisningen. Så även du som läser en campusutbildning kan komma att behöva ha tillgång till webbkamera och eventuellt headset.

Vi behöver vara vaksamma på pandemins utveckling och vi måste snabbt kunna anpassa vår utbildning efter smittläget. Regionala restriktioner kan fortfarande bli aktuella.

Att tänka på vid deltagande på digital undervisning Pdf, 649 kB.

Håll dig uppdaterad på hig.se/student

Period för kursregistrering: 24 maj - 6 juni

Om kursen

Kursplan, kurslitteratur och schema

Kursplan, kurslitteratur och schema

Kursupplägg

Kursupplägg

Kursen går på halvfart vecka 23-32 och består av en introduktionsträff vecka 23, självstudier med examinationsuppgifter under sommaren, och en individuell tentamen som genomförs genom vår digitala kursplattform Canvas vecka 32 (torsdag 12/8).

Kursen startar med en digital introduktionsträff tisdag 8 juni klockan 10-15 via Zoom.

Träffen innefattar kursinformation, föreläsningar, gruppdiskussioner och praktiska övningar. Närvaro är inte obligatorisk men rekommenderas då träffen ger en bra introduktion till både ämnet och kursen och brukar vara uppskattad av studenterna.

För att vi ska kunna planera introduktionsträffen på bästa sätt vill vi att du anmäler huruvida du tänker delta på träffen eller inte. Det gör du genom att senast 7/6 logga in på Canvas (se nedan) och meddela om du tänker delta.

Länken till mötet kommer att läggas ut på Canvas. För mer information om Zoom.

Kommunikationssätt

Kursen finns på den internetbaserade undervisningsplattformen Canvas, där vi fortlöpande lägger ut meddelanden, kursinformation och dokument.

Det är viktigt att du går in regelbundet på Canvas under kursens gång för att hålla dig uppdaterad.

För information om hur du loggar in och söker fram kursen på Canvas, se "fem steg för att komma igång med dina studier"

När du registrerat dig på din kurs i Ladok skrivs du automatiskt in på kursen i Canvas. ca 1 timme efter du registrerat dig i ladok kan du se kursen i Canvas.Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Satu Moberg Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2021-05-10
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)