Sök

Välkommen till sommarkursen Vittnespsykologi 7,5 hp!

På denna sida kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även länkar till din kursplan och kursens schema.

Registrera dig på kursen!

Kursen är öppen för registrering i Ladok mellan 23 maj och 5 juni.

Om du inte registrerar dig på kursen i tid, mister du din plats. Kontakta studentsupport@hig.se innan registreringsperioden löpt ut om du har problem med kursregistrering.

Om du är antagen med villkor kan du inte själv registrera dig på din kurs.

Kursinformation

Information om kursen

Kurs- och anmälningskod

PSG017 35300

Kursperiod och studietakt

Kursen ges på halvfart under vecka 23-32

Kursplan

Visa kursplan

Litteraturlista

Visa litteraturlista

Schema

Visa schema

Kursansvarig lärare

Linda Langeborg
linda.langeborg@hig.se
026-64 84 59

Frågor kring registrering och antagning

studentsupport@hig.se


Kursens upplägg
Kursen går på halvfart vecka 23-32 och består av en digital introduktionsträff vecka 23, självstudier med examinationsuppgifter under sommaren, och en individuell tentamen som genomförs genom vår digitala kursplattform Canvas vecka 32 (torsdag 11/8 klockan 8-12). Kursen går helt på distans och innehåller inga fysiska träffar.

Kursen startar med en digital introduktionsträff tisdag 7/6 klockan 13-16 via Zoom.
Träffen innefattar kursinformation, introduktionsföreläsning och gruppdiskussioner. Närvaro är inte obligatorisk men rekommenderas då träffen ger en bra introduktion till både ämnet och kursen och brukar vara uppskattad.

För att vi ska kunna planera introduktionsträffen på bästa sätt vill vi gärna att du anmäler huruvida du tänker delta på träffen eller inte. Det gör du genom att senast 3/6 logga in på Canvas (se nedan) och meddela om du tänker delta.

Zoom-länken till introduktionsträffen kommer att läggas ut på kursplattformen Canvas. För mer information om Zoom, se: https://www.hig.se/Ext/Sv/Biblioteket/Learning-Center/Webbmoten-via-Zoom.html

Kommunikationssätt
Kursen finns på den internetbaserade undervisningsplattformen Canvas, där vi kommer att lägga ut meddelanden, föreläsningar, kursinformation och dokument. Det är viktigt att du går in regelbundet på Canvas under kursens gång för att hålla dig uppdaterad.

För information om hur du loggar in och söker fram kursen på Canvas, se https://www.hig.se/Ext/Sv/Student/Ny-student/Fem-steg-for-att-komma-igang/3.-Logga-in-i-Canvas.html

När du har registrerat dig på din kurs i Ladok så skrivs du automatiskt in på kursen i lärplattformen Canvas. Det kan ta cirka 60 minuter innan ditt användarnamn lagts till i Canvas, då kan du logga in och se din kurs. En förutsättning för att du ska kunna se din kurs i Canvas är att läraren öppnat den för deltagare. Detta sker i vissa fall först vid kursstart.

Kursen ges av akademin för akademi för hälsa och arbetsliv.

Bra att veta om tentamen

Det är obligatoriskt att anmäla sig till salstentamen och omtentamen på Högskolan i Gävle. Till salstentamen på campus ska du anmäla dig via Ladok senast tio dagar före tentamensdagen. Vi tar inte emot efteranmälningar när den sista anmälningsdagen är passerad.

Om du läser en kurs på distans och har behov av att skriva tentamen på annan ort måste du ansöka om detta i förväg. Ansökan ska vara inlämnad senast tre veckor före tentamensdagen.

Behöver du ansöka om riktat pedagogiskt stöd?

Om du behöver pedagogiskt stöd på grund av en funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan kursen börjar. Ansök gärna direkt när du har blivit antagen.

    •  
Publicerad av: Liselotte Laurila Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2022-07-01
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)