Studenthälsan

Att må bra är en god grund för lyckade studier. Om du känner obalans i vardagen och att det påverkar din hälsa och studieförmåga kan du vända dig till Studenthälsan för att få hjälp och stöd. Vi arbetar förebyggande med livsstilsfrågor och erbjuder samtalsstöd och rådgivning.

 

Kontakta Studenthälsan

Här hittar du våra kontaktuppgifter och telefontider. Studenthälsan håller till i hus 22.

  1. Kontakta Studenthälsan

Vårt utbud

Studenthälsans pluggtips

Ta vara på din studietid men glöm inte bort att även ta vara på dig själv! Studenthälsan delar med sig av några pluggtips för att du ska kunna ge dig själv bättre förutsättningar att klara dina studier samtidigt som du själv mår bra under studietiden.

  1. Studenthälsans pluggtips

Din livsstil

En hälsofrämjande livsstil innebär att du värnar om både kropp och själ. Ge dig själv bästa möjliga förutsättningar för att må bra och orka med både studier och fritid. På sidan "Din Livsstil" kan du läsa mer om vad du kan göra för din hälsa och livsstil. Du kan även göra ett livsstilstest för att kartlägga dina behov.

  1. Din livsstil
  2. Livsstilstest

Din viktiga arbetsmiljö

Du kommer vara student under en förhållandevis kort period av ditt liv men din arbetsmiljö är viktig. Läs mer om Högskolans arbetsmiljöarbete, dess mål och hur du kan vara med och påverka.

Om du blir sjuk

Här hittar du information om vart du vänder dig om du behöver komma i kontakt med sjukvården.

  1. Om du blir sjuk
Avdelningen för utbildningsstöd