Kompetensutveckling för yrkesverksamma

Högskolan i Gävle erbjuder kompetensutveckling och uppdragsutbildning för anställda inom näringsliv eller offentlig sektor. Här finns de aktuella utbildningar vi erbjuder.

Collage med bilder

Vilken typ av utbildning behöver ni?

Vi har färdiga uppdragsutbildningar som vi erbjuder både företag och offentlig sektor. På dessa kurser läser deltagare från flera verksamheter tillsammans, och som företag eller offentlig sektor köper man önskat antal platser.

Kurs anpassad efter era behov

Behöver er organisation en kurs som anpassas helt efter era behov? Vi kan anpassa utbildningen efter era önskemål när det gäller innehåll, start- och slutdatum, omfattning, studietakt, plats, examination, högskolepoäng.

Läs mer om anpassade uppdragsutbildningar.


Aktuella utbildningar

UPPDRAGSUTBILDNING

BAS-utbilding - om missbruk och beroende

En uppdaterad grundläggande och introducerande utbildning inom missbruks- och beroendevård. Kursen ges i syfte att inspirera och uppdatera yrkesverksamma som berörs av missbruksproblematik i möten med människor i arbetet. Utbildningen ges under tre heldagar i november och december. Sista anmälningsdag den 20 oktober.

UPPDRAGSUTBILDNING

Kompetensutveckling för ingenjörer

Med start under hösten 2020 kommer vi att erbjuda kompetensutveckling för yrkesverksamma ingenjörer. Samtliga kurser ges digitalt och är kostnadsfria. Totalt finns nio olika kurser inom områdena: Automation, Energisystem, Organisatorisk hållbarhet och Additiv tillverkning.

LÄRARFORTBILDNING

Kurser inom Lärarlyftet

Högskolan har lång erfarenhet av att utbilda lärare och erbjuder fortbildning för dig som redan är lärare. Här kan du läsa mer om:

Publicerad av: Catarina Carlsson Sidansvarig: Tommy Löfgren Sidan uppdaterades: 2021-10-20
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)