Gå till eugreenalliance
Sök

Coaching för att utveckla din idé

Är du en av de studenter som går omkring och bär på en bra idé? Kanske har du en lösning på ett problem, en ny produkt eller tjänst som du vill utveckla och nå ut med till dina framtida kunder eller samarbetsparters?

I så fall finns det rådgivning och coaching att få från flera håll som stöd för att utveckla din idé. Klicka in på filmen nedan för att se tre riktig fina möjligheter för dig som är nyfiken på startup-världen och kanske vill bygga ett bolag av en unik idé. Idéfabriken, Boost Chamber och Inkubatorprogrammet ger dig den hjälp och stöttning du behöver, i alla nivåer. Mer information hittar du på idéfabriken.se och på movexum.se

Vill du ha stöd i hur du startar ett företag finns också NyföretagarCentrum. Mer information om dem hittar du på nyforetagarcentrum.se/gastrikland

De vågade ta steget!

  • Lovisa Pettersson och systern Frida Pettersson fick stor uppmärksamhet när de ställde ut sitt examensarbete i Industridesign kallat Utekontoret, en flexibel kontorsstol anpassad för utemiljöer. Nu driver Lovisa företaget Lovisa of Sweden.
    Mer information om Lovisas resa
  • Ekonomstudenterna Emil Svensson och Jacob Lundberg driver företaget Treddy tillsammans. De har utvecklat en enkel och säker betalningslösning för begagnatmarknaden och deras idé har vunnit pris.
    Mer information om Emil och Jacobs idé
Publicerad av: Catarina Carlsson Sidansvarig: Veronica Liljeroth Sidan uppdaterades: 2023-08-17
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)