Gå till eugreenalliance
Sök

Ny student på Högskolan i Gävle

Varmt välkommen till Högskolan i Gävle. Vad roligt att du valt att studera hos oss. Det är en hel del att hålla reda på som ny student, här har vi samlat det du behöver ha koll på så att du kommer igång med dina studier på ett smidigt sätt. Missa inte vår checklista!

Programledaren Stina med uppsträckt hand framför en bild med texten välkommen på gulbakgrund

Ta del av introduktionen i efterhand

Nu kan du ta del av vissa delar av introduktionen i efterhand. Bra för dig som är sent antagen eller kanske missade introduktionsdagen.

Introduktionsdag

Vi välkomnar dig som ny student med en informativ och rolig introduktionsdag. Vi ses!Introduktionsdag 15 januariKontakta oss


Har du frågor om din introduktion eller annat som rör dina studier. Mejla oss så hjälper vi dig.

studentsupport@hig.se


Jag är antagen. Vad ska jag göra nu?

Det första du ska göra när du är antagen är att kolla igenom vår checklista. Checklistan hjälper dig från att du fått ditt antagningsbesked till att terminen startar. Använd listan för att komma igång med dina studier på bästa sätt.

Checklista för nya studenter

Fem steg för att komma igång!

Två veckor innan terminen börjar så kan du följa vår steg för steg-guide. Här finns information om bland annat inloggningsuppgifter och registrering.

Kom igång med våra fem steg

Bild för steg 1-5

Introduktion, upprop och inspark

Som ny student hos oss erbjuds du en rad olika aktiviteter för att bekanta dig med högskolan, studentstaden Gävle och dina nya studiekamrater. Missa inte vår introduktionsdag den 15 januari!

Publicerad av: Lisa Olsson Sidansvarig: Satu Moberg Sidan uppdaterades: 2024-01-25
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)