Lista med välkomstbrev för korrläsning

Här kan du som utbildningsledare hitta ditt programs välkomstbrev från föregående läsår. Vänligen korrläs innehållet i välkomstbrevet och återkoppla sedan till oss på avdelningen för utbildningsstöd vilka ändringar som behöver göras.

Gör så här - steg för steg

  1. Hitta ditt program i listan nedan.
  2. Klicka på länken för ditt program.
  3. Korrläs innehållet i välkomstbrevet.
  4. Mejla till introduktion@hig.se och skriv vilka ändringar/tillägg som behöver göras. Vänligen mejla och meddela oss att du korrläst ditt brev även om inga ändringar behöver göras.
  5. Om du är utbildningledare för fler än ett program uppskattar vi om du skickar ett mejl för respektive program.
  6. Klar!

Nya program fyller i ett formulär

För nya program finns ett särskilt formulär på intranätet som ska användas. Du som utbildningsledare fyller i formuläret och det fungerar sedan som underlag för programmets välkomstbrev. För att få inspiration kan du gärna kolla in hur några av de befintliga programmens välkomstbrev ser ut. Mallen är densamma för nya program.

Formulär och information för välkomstbrev till nya program

Vad händer sen?

Avdelningen för utbildningsstöd ansvarar för administrationen och publiceringen av välkomstbreven. Lisa Olsson, som är ansvarig för introduktion och välkomnande av nya studenter, uppdaterar välkomstbreven och publicerar dem. Du som utbildningsledare får återkoppling när välkomstbreven är publicerade.

Välkomstbrev för korrläsning

Publicerad av: Lisa Olsson Sidansvarig: Lisa Olsson Sidan uppdaterades: 2020-05-05
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)