Sök

Utställare på Högskolan i Gävles introduktionsdag

Den 16 januari anordnar vi på Högskolan i Gävle en introduktionsdag för våra nya studenter. Då har du och ditt företag, organisation eller förening möjlighet att komma hit och träffa våra härliga studenter.

Bild från Välkomstmässan sep 2019.

Mässa på introduktionsdagen

Datum och tid: 16 januari kl. 09.45–12.30
Plats: Foajén utanför hörsal Valhall (hus 41)

Anmäl dig senast den 1 december

På vårterminens första dag, 16 januari, öppnar vi upp Högskolans campus och välkomnar alla nya studenter till Högskolan och till Gävle. Om du och ditt företag eller organisation vill vara en del av introduktionsdagen och välkomna de nya studenterna så kan du anmäla dig som utställare. Anmäl dig via vårt webbformulär senast den 1 december.

Anmälningsformulär för utställare

Det är gratis att delta

Det kostar inget att delta som utställare på introduktionsdagen. Du får dock inte bedriva någon försäljning eller kommersiell verksamhet här på campus (med undantag för Gefle Studentkår och studentföreningarna på Högskolan).

Ordna gärna en aktivitet i er monter

Vi vill verkligen betona mervärdet av att anordna någon form av aktivitet i er monter. En tävling, något man kan prova på, give aways eller kanske en uppvisning? Om du vill locka studenter till just din monter så är ett annat hett tips att bjuda på något att äta eller dricka.

Svenska och internationella studenter

Högskolan i Gävle är ett internationellt lärosäte med 80 partnersuniversitet runt om i världen. På introduktionsdagen välkomnar vi både svenska och internationella studenter till Högskolan.  Det är därför bra om du har material på både svenska och engelska.

Monteryta och bord

Varje utställare erbjuds ett ståbord med 85 cm i diameter och plats att ställa upp två roll-ups eller motsvarande.

Internet och el

Internet och el finns tillgängligt för samtliga utställare. Inloggningsuppgifter till högskolans nätverk erhålls på mässdagen. Ange gärna i din anmälan om du behöver tillgång till eluttag.

Parkering och avlastning

Parkeringsytor finns på flera olika ställen på högskoleområdet. Du kan klicka på parkeringskartan för att förstora den. Aktiviteterna på introduktionsdagen sker i hus 41. Du som utställare är välkommen att lasta av dina saker utanför den entrén och kan sedan med fördel parkera på någon av de intill liggande parkeringsplatserna.

Parkeringskarta i 3D över campusområdet

Parkeringskarta i 3D över campusområdet

Kontakt

Frida Wikegård
Avdelningen för utbildningsstöd

introduktion@hig.se

Publicerad av: Lisa Olsson Sidansvarig: Satu Moberg Sidan uppdaterades: 2022-12-08
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)