Gå till eugreenalliance
Sök

Utställare på Högskolan i Gävles introduktionsdag

Den 25 augusti anordnar vi på Högskolan i Gävle introduktionsdagar för våra nya studenter. Då har du och ditt företag, organisation eller förening möjlighet att komma hit och träffa våra härliga studenter.

Mötet mellan utställare och studenter under introduktionsdagen

Anmäl dig senast den 30 juni

Den 25 augusti öppnar vi upp Högskolans campus och välkomnar alla nya studenter till Högskolan och till Gävle. Om du och ditt företag eller organisation vill vara en del av introduktionsdagen och välkomna de nya studenterna så kan du anmäla dig som utställare. Anmäl dig via vårt webbformulär senast den 30 juni.

Anmälningsformulär för utställare

Datum och tid: 25 augusti kl. 10.00–13.30
Plats: Utomhus på högskolans campus

Det är gratis att delta

Det kostar inget att delta som utställare på introduktionsdagen. Du får dock inte bedriva någon försäljning eller kommersiell verksamhet här på campus.

Ordna gärna en aktivitet i er monter

Vi vill verkligen betona mervärdet av att anordna någon form av aktivitet i er monter. En tävling, något man kan prova på, give aways eller kanske en uppvisning? Om du vill locka studenter till just din monter så är ett annat hett tips att bjuda på något att äta eller dricka.

Svenska och internationella studenter

Högskolan i Gävle är ett internationellt lärosäte med 80 partnersuniversitet runt om i världen. På introduktionsdagen den 25 augusti välkomnar vi både svenska och internationella studenter till Högskolan.  Det är därför bra om du har material på både svenska och engelska.

Mässan hålls utomhus

De flesta aktiviteterna kommer att vara utomhus på campusområdet. Det innebär att vi inte kommer kunna erbjuda tak, el eller wifi.

Kontakt

Frida Wikegård
Avdelningen för utbildningsstöd

introduktion@hig.se

Publicerad av: Satu Moberg Sidansvarig: Satu Moberg Sidan uppdaterades: 2023-07-18
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)