Inspark

När du kommer som ny student till Högskolan i Gävle så är det mycket som är nytt. Staden, människorna, skolan och allt vad det innebär. För att du ska få de bästa förutsättningarna för att komma in i studentlivet så ordnar studentföreningarna och Gefle Studentkår tillsammans en inspark.

Bild på studenter i overaller, redo för insparken

En minnesvärd vecka

Insparken startar den 19 augusti och innebär en hel vecka med roliga och galna upptåg. Tillsammans med dina nya studiekamrater kommer ni lära känna varandra, skapa en gemenskap, lära känna staden och träffa studenter från andra program vid högskolan.

Deltagandet är frivilligt, men insparken ger dig chansen att ta del av studentlivet och skapa minnesvärda upplevelser. Detta vill du inte missa, ta chansen och starta din studietid på bästa möjliga sätt!

Gå till Gefle studentkårs sida om insparken för mer information

Studentföreningar vid Högskolan i Gävle

Cult & Co

Cult & Co är en studentförening för dig som studerar program eller fristående kurser inom humaniora eller samhällsvetenskapliga ämnen, till exempel kommunikationsprogrammet och Människa-kultur-religionsprogrammet.

Gavlecon

Gavlecon är föreningen för dig som studerar till ekonom, fastighetsmäklare eller det rättsvetenskapliga programmet.

Gefleteknologerna

Gefleteknologerna (G-tech) är en studentförening för alla studenter som tillhör akademin för teknik och miljö. Det innefattar bland annat alla ingenjörsprogram, tekniska program och program med miljöinriktning.

Hälso- och idrottsprofilen

Hälso- och idrottsprofilen (HiP) är en studentförening som främst värnar om de studenter som läser på det idrottsvetenskapliga, hälsopedagogiska programmet eller programmet folkhälsostrateg.

PA Gefle

Studentföreningen PA Gefle riktar sig främst till dig som läser på Personal- och arbetslivsprogrammet.

Pedagogerna i Gävle

Pedagogerna i Gävle (PiG) är studentföreningen för dig som läser på något av högskolans lärarprogram.

VOX

VOX står för Vård och Omsorg i X-län och är en studentförening för dig som läser till sjuksköterska, specialistsjuksköterska, socionom, kriminolog eller program i socialt arbete.

Publicerad av: Lisa Olsson Sidansvarig: Lisa Olsson Sidan uppdaterades: 2020-05-19
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)