Inspark

När du kommer som ny student till Högskolan i Gävle så är det mycket som är nytt. Staden, människorna, skolan och allt vad det innebär. För att du ska få de bästa förutsättningarna för att komma in i studentlivet så ordnar studentföreningarna och Gefle Studentkår tillsammans en inspark.

Bild på studenter i overaller, redo för insparken

Insparken 2020

Insparken anordnas gemensamt av Gefle Studentkår och studentföreningarna och innebär vanligtvis en hel vecka med roliga och galna upptåg. Under rådande omständigheter med coronapandemin är det svårt att säga exakt hur årets insparksvecka kommer se ut. Om insparken kan genomföras är den tänk att starta 19 augusti. All information om årets inspark och de senaste uppdateringarna hittar du på geflestudentkar.se/inspark2020

En minnesvärd vecka

Tillsammans med dina nya studiekamrater kommer ni lära känna varandra, skapa en gemenskap, lära känna staden och träffa studenter från andra program vid högskolan.

Deltagandet är frivilligt, men insparken ger dig chansen att ta del av studentlivet och skapa minnesvärda upplevelser. Detta vill du inte missa, ta chansen och starta din studietid på bästa möjliga sätt!

Studentkår vid Högskolan i Gävle

Gefle Studentkår

Gefle studentkår är den enda kåren vid Högskolan i Gävle och representerar alla studenter. Oavsett vad du har valt att studera är du alltid välkommen till dem.

Studentföreningar vid Högskolan i Gävle

Cult & Co

Cult & Co är en studentförening för dig som studerar program eller fristående kurser inom humaniora eller samhällsvetenskapliga ämnen, till exempel kommunikationsprogrammet och Människa-kultur-religionsprogrammet.

Informationsbrev från Cult & Co

Gavlecon

Gavlecon är föreningen för dig som studerar till ekonom, fastighetsmäklare eller det rättsvetenskapliga programmet.

Informationsbrev från Gavlecon

Gefleteknologerna

Gefleteknologerna (G-tech) är en studentförening för alla studenter som tillhör akademin för teknik och miljö. Det innefattar bland annat alla ingenjörsprogram, tekniska program och program med miljöinriktning.

Informationsbrev från Gefleteknologerna

Hälso- och idrottsprofilen

Hälso- och idrottsprofilen (HiP) är en studentförening som främst värnar om de studenter som läser på det idrottsvetenskapliga, hälsopedagogiska programmet eller programmet folkhälsostrateg.

Informationsbrev från Hälso- och idrottsprofilen

PA Gefle

Studentföreningen PA Gefle riktar sig främst till dig som läser på Personal- och arbetslivsprogrammet.

Informationsbrev från PA Gefle

Pedagogerna i Gävle

Pedagogerna i Gävle (PiG) är studentföreningen för dig som läser på något av högskolans lärarprogram.

Informationsbrev från Pedagogerna i Gävle

VOX

VOX står för Vård och Omsorg i X-län och är en studentförening för dig som läser till sjuksköterska, specialistsjuksköterska, socionom, kriminolog eller program i socialt arbete.

Informationsbrev från VOX

Publicerad av: Lisa Olsson Sidansvarig: Lisa Olsson Sidan uppdaterades: 2020-06-17
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)