Introduktionsdag med upprop

Den 21 januari arrangerar Högskolan i Gävle en introduktionsdag för nya studenter. Dagen riktar sig främst till programstudenter som ska läsa på campus men även distansstudenter och studenter som ska läsa fristående kurser är välkomna.

Rektor hälsar välkommen

I Högskolans hörsal Valhall (41:204) hälsas alla nya studenter välkommen till Högskolan av rektor, Gefle studentkår och Gävle kommun. Även du som ska läsa fristående kurser är välkommen att delta. Välkomsthälsningen startar kl. 12.15.

Guidad tur runt campus

Under introduktionsdagen har du möjlighet att gå en guidad tur runt vårt vackra campus. Turen startar utomhus utanför Valhall cirka kl. 13.00. Information fås i informationsdisken i foajén vid Valhall.

Få svar på dina frågor på infotorget

Under introduktionsdagen finns ett infotorg i foajén till Valhall. Passa på att få svar på dina frågor och funderingar.

Lista över utställare på infotorget

Hjälp med användarkonto och passerkort

Även högskolan it-support finns på plats i foajén utanför Valhall för att hjälpa dig med eventuella it-frågor. Passa på att hämta ut ditt HiG-kort.

Upprop och programinformation

I ditt välkomstbrev får du information om tid och plats för ditt upprop. Uppropet är obligatoriskt om det inte står något annat i välkomstbrevet. Kontakta därför din akademi om du inte har möjlighet att närvara (kontaktuppgifter finns i ditt välkomstbrev).

I samband med uppropet får du allmän praktisk information om studier på Högskolan i Gävle samt specifik information om ditt program.

Enbart de som är antagna får komma på uppropet. Du som är reserv bör i stället vara tillgänglig via e-post och telefon i anslutning till program- och kursstart.

Ladda ner schemat för introduktionsdagen

Hitta hit och hitta här

Är du internationell student?

Internationella sekretariatet anordnar en introduktion för internationella studenter den 21 januari.

Publicerad av: Lisa Olsson Sidansvarig: Lisa Olsson Sidan uppdaterades: 2018-12-18
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)