Sök

Ta del av introduktionen i efterhand

Som ny student hos oss erbjuds du en rad aktiviteter under de första veckorna av terminen. Introduktionsdag, informationspass och guidade rundturer är några av aktiviteterna. Om du missade något så finns flera delar att hitta på den här sidan.

Stina Lilja vid Introduktionen för nya studenter i Valhall i januari 2023.

Se "Hej ny student!" från introduktionsdagen

Under fyrtio fullspäckade minuter får du som ny student goda tips inför studierna. Studenterna som var på plats på introduktionsdagen och såg "Hej ny student!" i Högskolans hörsal Valhall hälsades välkommen av Högskolans prorektor Lars Bengtsson och Gefle Studentkår med flera. "Hej ny student!" sändes även live på Facebook och du kan nu ta del av sändningen i efterhand.

Se livesändningen i efterhand här

Informationspass för nya studenter

Under terminens första dagar erbjöd högskolan flera introduktionsaktiviteter, bland annat tre informationspass: Ny på högskolan, Så lyckas du med studierna och Hur ska jag hinna med allt? Det övergripande temat för alla informationspass är att skapa goda förutsättningar för att lyckas som student. Missade du dem? Ingen fara, passen spelades in och finns att se i efterhand.

Se informationspassen i efterhand


Om du vill se textade versioner av informationspassen så har du möjlighet att ta del av inspelningar från höstterminen 2022.

Publicerad av: Lisa Olsson Sidansvarig: Satu Moberg Sidan uppdaterades: 2023-04-27
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)