Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

2015-10-02


Buddy-fika på Café Campus den 8 oktober!

Vill du skaffa nya vänner och skapa nya kontaktnät? Kom och fika och lyssna på information om the Buddy Programme.

The International Buddy Program är till för alla som är sugna på att lära känna nya människor. Torsdagen den 8 oktober klockan 18.00 bjuder Gefle Studentkår och Internationella sekreteriatet in till en ”Buddy fika” på Café Campus. Under kvällen kommer du att få information om vad det innebär att vara en Buddy och det kommer att bjudas på kaffe, kanelbullar, kakor och godis. Är du nyfiken på hur det är att vara en Buddy så kom förbi och prata, lyssna och träffa både svenska och internationella studenter.

Som svensk student i Gävle sitter du inne på en massa bra information om den svenska kulturen, Gävle som stad och Högskolan. Den här informationen är ovärderlig för de internationella studenterna som kommer till Högskolan och kanske aldrig har varit i Sverige tidigare. Du kan lära dem en massa roligt om vad fika är och varför vi svenskar älskar det så mycket men också nyttiga saker som var de bästa pluggställena i skolan är.

De internationella studenterna kan i sin tur lära dig massor med roligt om sina hemländer och vem vet, kanske får du en vän för livet. Om du gillar att träffa nya människor och vill lära dig mer om andra länder ute i världen är det här ett ypperligt tillfälle!

Bli en Buddy till en eller flera internationella studenter! Hur många studenter du vill ta dig an är upp till dig. Du kommer att, så långt det går, matchas baserat på språkpreferenser och studieområde.

Välkommen på Buddy-fika!

Publicerad av: Lisa Olsson Sidansvarig: Veronica Liljeroth Sidan uppdaterades: 2015-10-02
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)