Gå till eugreenalliance
Sök

Johan Willander är Årets lärare

Johan Willander

Johan Willander, lektor i psykologi vid akademin för hälsa och arbetsliv är Årets lärare. Han mottar priset av rektor i samband med Högskolans 40 års jubileum den 19 maj.


Johan Willander har arbetat på Högskolan i Gävle sedan 2014. Han har undervisat i psykologi och statistik och framförallt metodkursen på Personal- och arbetslivsprogrammet.

Han har gjort statistik roligt

Årets lärare är en utmärkelse som utses av Gefle Studentkår genom nominering från Högskolans studenter. Valet motiveras med följande ord:

”Johan har väglett, inspirerat och uppmuntrat studenter i metodkursen inom Personal- och arbetslivsprogrammet genom stort engagemang och vilja att förmedla kunskap. Genom Johans pedagogiska skicklighet har han gjort statistik roligt, lättare att förstå och övertygat studenterna om att de kan bli framtida forskare.”

- Jag är överväldigad och jätteglad och tycker att detta är den finaste utmärkelsen som en lärare kan få. Det är verkligen en jättestor ära, säger Johan Willander.

- Det är så underbart att få vara med på den här resan som studenterna gör. Det händer så mycket och att få höra deras resonemang och vara med om deras utveckling är en så stor förmån.

Priset utgörs av ett arbetsstipendium motsvarande 15 000 kr.  


För mer information, v v kontakta:
Johan Willander, lektor i psykologi vid Högskolan i Gävle
Telefon: 026-64 50 81
E-post: johan.willander@hig.seText: Douglas Öhrbom
Foto: Ove Wall

Publicerad av: Douglas Öhrbom Sidansvarig: Anders Munck Sidan uppdaterades: 2017-05-15
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)