Restaurang Markan tar bort buffén tillfälligt

2020-03-16 

Högskolerestauranger AB har beslutat att alla deras restauranger som idag tillhandahåller buffé ska göra ett uppehåll och i stället portionera ut maten.

Bild på två tallrikar med färgglad mat

Ändringar i lunchutbudet från måndag 16 mars

Med tanke på rådande omständigheter så har Högskolerestauranger AB tagit beslutet att från och med måndag 16 mars portionera maten till gästerna. Det innebär alltså att buffélunchen tas bort under en period. Syftet är att minska risken för smittspridning av coronavirus covid-19. Utbudet på menyn kommer att bli begränsat, men sallad och bröd till maten kommer att finnas.

Frågor

Restaurang Markan hoppas på förståelse från gästernas sida för att denna åtgärd görs i det läge som nu råder. Vid frågor eller om du har synpunkter så kan dessa framföras direkt till enhetschef Tomi Holmberg på e-post tomi.holmberg@hors.se.

Publicerad av: Zara Lindahl Sidansvarig: Veronica Liljeroth Sidan uppdaterades: 2020-03-17
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)