Gå till eugreenalliance
Sök

Denna nyhet är äldre än 6 månader och är kanske inte aktuell längre.

Valborgsfirande men utan kase

2022-04-28 

Efter två års uppehåll på grund av pandemin blir det nu Valborgsfirande på lördag, sista april, på Kungsbäck. Men det blir inte riktigt som det brukar vara.

Fira Valborg på Kungsbäck

Det har visat sig att sångsvanar häckar intill majbrasan och därför har beslut tagits att inte tända på kasen. Men det blir ändå ett firande! Inomhus i hörsalen Valhall och utomhus vid Danspaviljongen i Regementsparken.

Vårkonserten med manskören Gefle Drängar och Gävle Vokalensemble äger rum i Högskolans hörsal Valhall klockan 19.00. Biljetter kan köpas på Depeschen i Flanör eller lösas vid entrén.

Därefter kommer ett fackeltåg med studenter, organiserat av Gefle studentkår att tåga från Stora Vall mot Regementsparken, strax före klockan 21.00. Sedan inleds programmet vid Paviljongen med sång av Gefle Drängar och i anslutning till det en sprakande eldshow som sprider sin magi och hjälper oss välkomna våren!

Tal av studentkårens ordförande Emelie Carlström och Högskolans förvaltningschef Micael Melander. Konferencier är Lars Söderberg.

Alla är välkomna!

Publicerad av: Anna-Carin Skytt Sidansvarig: Anders Munck Sidan uppdaterades: 2022-04-28
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)