Våga tala

Hör du till dem som gör allt du kan för att slippa tala inför grupp eller redovisa arbeten inför klassen? Du är inte ensam!

Kursen "Våga tala" vänder sig till dig som har svår talängslan och vill ha hjälp att hantera din oro och ängslan att tala inför en grupp. Om du har svårt att göra dig själv rättvisa i muntliga redovisningar och föredragningar i olika sammanhang, kan detta vara en kurs för dig.

Fem träffar med information och övningar

Under korta lektionspass på två timmar vid fem tillfällen varvas samtal kring olika teman med övningar. Övningarna är i form av talande inför gruppen och ökas successivt. När vi har tillräckligt med antal anmälda anordnar vi kursen (8-12 deltagare).

Inför uppstarten av kursen kommer vi kontakta alla deltagare för att skapa oss en bild av deltagarna i gruppen. En viktig del i kursen är att du som deltagare är aktiv och delaktig i en tillåtande atmosfär. Nästa kurs startar 7 oktober 2019.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Anmälan till kursen

Du anmäler dig genom att fylla i formuläret nedan. Vi kontaktar dig med mer information senast en vecka innan kursstart.

Kontakt

Marie-Louise Holmberg, kurator och kursledare

E-post: kurator@hig.se

Publicerad av: Lisa Olsson Sidansvarig: Maria Strand Sidan uppdaterades: 2019-09-09
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)