Herobild

Masterprogram i elektronik med inriktning mot automationsteknik 120 hp

Utvecklingen inom elektronik och automation går rasande fort. Men utvecklingen av automationsteknik är en förutsättning för framgång i de flesta industrigrenar. Vill du vara med i den utvecklingen? Då är det här tvååriga masterprogrammet något för dig.

Automation - vad framtiden behöver

Programmet är specialiserat mot sensorteknik, signalbehandling, avancerade styrsystem, robotik, samt maskinseende och bildbehandling. För att du ska kunna praktisera dina kunskaper finns ett speciallaboratorium tillgängligt dygnet runt.

Utveckling i din framtid

Masterexamen med inriktning på elektroteknik, specialiserat på automation, gör dig kvalificerad att arbeta med bl.a. automation på FoU-avdelningar. Programmet förbereder dig också för forskarstudier.

Programmet vänder sig till både svenska och utländska studenter och undervisningen sker på engelska. Programmet följer den europeiska utbildningsstandarden (Bologna-modellen).

Sista ansökningsdag 15 januari

Masterprogram i elektronik med inriktning mot automationsteknik är ett internationellt program och har sista ansökningsdag 15 januari. Din ansökan gör du direkt på antagning.se.

Du har väl inte missat?

Känns automation bara nästan rätt. Vi erbjuder även

Anmälningsinformation

Proxy error: 500

Message: Could not get page

Proxy error: 500

Message: Could not get page

Publicerad av: Zara Lindahl Sidansvarig: Veronica Liljeroth Sidan uppdaterades: 2019-01-08
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)