Gå till eugreenalliance
Sök

Träffa oss

Vill du träffa oss innan du bestämmer dig för att börja plugga? Varje år arrangerar vi Teknik- och ingenjörs­aktiviteter och Öppet hus som du är välkommen att besöka. Förutom det kan du själv komma hit och skugga en student, eller ta med några vänner och besöka oss i grupp. Du kan också träffa oss på utbildningsmässor, eller när vi besöker gymnasieskolor i regionen under våren.

Teknik- och ingenjörsaktiviteter

Funderar du på vad en ingenjör arbetar med och om vår ingenjörsutbildning kan vara något för dig? Då rekommenderar vi dig att komma på Ingenjörskvällen som vi arrangerar i mars varje år.

Öppet hus

Onsdag 27 mars 2024 har du chans att besöka vårt Öppet hus. Lärare, studenter och studievägledare finns här och svarar på dina frågor. Du får även möjlighet att gå på guidad tur på Campus, få tips om bostad och få veta mer om Gävle.

Besök oss som grupp

Är ni en grupp som vill besöka oss? Då kan vi erbjuda er information om Högskolan och våra utbildningar. Vi avslutar besöket med en guidad tur på campusområdet. Kontakta oss så skräddarsyr vi ditt besök.

Skugga en student

Hur är det att plugga på Högskolan i Gävle? Om du skuggar en student får du följa med en av våra studenter som visar dig runt på campusområdet. Du får också, om det är möjligt den dagen, följa med på en föreläsning, ett seminarium eller en laboration, och självklart ställa alla frågor du har om utbildningen. Kontakta oss så bokar vi in en tid!

Utbildningsmässor

Under året besöker vi utbildningsmässor i olika delar av landet. I februari kan du träffa oss på Utbildning & Rekrytering i Sundsvall och Östersund. I november ses vi på studentmässorna Kunskap & Framtid i Göteborg och SACO-studentmässa i Stockholm.

Låt oss besöka er!

Vi kommer gärna till er för att informera om studier och Högskolan i Gävle. Våra studentambassadörer berättar utifrån ett studentperspektiv om hur det är att plugga.

Kontakta oss

Är du intresserad av att besöka oss eller vill du hellre att vi kommer till er? Tveka inte – kontakta oss så hittar vi en lösning som passar!

Kontakt

Marknadsföring och studentrekrytering

Patrice Laredius, kommunikatör, 026-64 81 41
Maria Åstrand Swenneke, kommunikatör, 026-64 85 35

E-post: kommunikation@hig.se

Publicerad av: Maria Åstrand Swenneke Sidansvarig: Veronica Liljeroth Sidan uppdaterades: 2023-09-20
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)