16

OKT 2025

kl. 09.30-12.00

Webbinarium: Mer lokal livsmedelsproduktion – hur når vi dit?

Vad är framgångsfaktorerna för lokala livsmedelskedjor i Sverige och hur kan dessa stärkas? Vilka utmaningar möter aktörer, och vad finns det för möjligheter och strategier för att hantera dem? På webbinariet diskuterar vi just de frågorna.

Dag: 16 oktober
Tid: 09.30-12.00
Plats: Digitalt

Högskolan i Gävle har, inom ramen för forskningsprojektet GREENER, genomfört studier med syftet att utveckla ett ramverk över faktorer som påverkar etablering och uppskalning av lokala livsmedelskedjor samt riktlinjer för hur entreprenörer i lokala livsmedelskedjor bör förhålla sig till dessa faktorer för ökad konkurrenskraft och tillväxt.

På webbinariet presenterar vi de viktigaste slutsatserna från våra studier. Dessutom bjuder vi in till diskussion med inbjudna producenter som berättar om sina erfarenheter och framgångsfaktorer, vilket även fördjupas i workshops.

Anmälan

Webbinariet är kostnadsfritt och alla intresserade är välkomna. Anmälan öppnar efter sommaren, och då kommer även en mer detaljerad agenda.

Tid och plats

16 okt 2025

09.30

Digitalt

Arrangeras av

Högskolan i Gävle

Lägg till i min kalender

Kontaktpersoner

Daniel Danevad, profilbild

Daniel Danevad

Universitetslektor miljövetenskap

Lea Fobbe, profilbild

Lea Fobbe

Universitetslektor industriell ekonomi

Sidan uppdaterades 2025-06-19