Sök

Forskarskola Future-Proof Cities

Future-Proof Cities har fokus på hållbar stadsutveckling och bygger på en samhällsdialog om de utmaningar medelstora svenska städer står inför.

Logotype för företagsforskarskolan Future-Proof Cities

Forskning om hållbara städer

Med fokus på hållbar stadsutveckling och projekten prioriterar forskarskolan medelstora städer. Det är en dialog mellan akademin som i samverkan med näringsliv och samhällsplanering implementerar lösningar för en hållbar utveckling. Forskarskolan har nio aktiva doktorander inom olika projekt.

FPC doktorander 2022

Aktuellt – beviljad ansökan för Future-Proof Cities+

Forskarskolan har gått in med en ny ansökan för fler doktorander. Vi har nu blivit beviljade fler doktorander och du kan läsa pressmeddelandet här.

Med anledning av Future-Proof Cities+ tog vi fram en informationsfolder under 2022. Den hämtar du här Pdf, 370 kB..

Följ oss på LinkedIn!

Forskarskolan har en showcase på LinkedIn. Här berättar vi vad som händer i forskarskolan och delar med oss av intressant forskning som berör området. Följ och interagera gärna med oss på www.linkedin.com/showcase/futureproofcities.

Partners och finansiering

Företagsforskarskolan drivs av Högskolan i Gävle i samarbete med Högskolan Dalarna och Mälardalens universitet. Future-Proof cities startade under 2020 med finansiering från KK-stiftelsen. Här hittar du våra samarbetspartners sidor om forskarskolan:


Logotype för KK-stiftelsen.
Publicerad av: Anna Näsman Sidansvarig: Gunilla Mårtensson Sidan uppdaterades: 2022-12-22
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)