Inbjudan till introduktionsdagen

Den 30 augusti anordnar vi på Högskolan i Gävle en introduktionsdag för våra nya studenter. Då har du och ditt företag, organisation eller förening möjlighet att komma hit och träffa våra härliga studenter.

Utomhusmässa på campusområdet

Anmäl dig till välkomstmässan senast 26 juni

Fredagen den 30 augusti rullar vi ut röda mattan och välkomnar alla nya studenter till Högskolans campus. Under dagens sker flera olika aktiviteter på campus bland annat välkomstceremoni och välkomstmässa. Om du och ditt företag eller organisation vill vara en del av introduktionsdagen och välkomna de nya studenterna till Gävle så kan du anmäla dig som utställare. Tiden för välkomstmässan är 11.00–14.00. Anmäl dig via webbformuläret längre ner på sidan senast den 26 juni.

Det är gratis att delta

Det kostar inget att delta som utställare på introduktionsdagen. Du får dock inte bedriva någon försäljning eller kommersiell verksamhet här på campus (undantag gäller för Gefle Studentkår och studentföreningarna på Högskolan). Varje utställare erbjuds ett ståbord med 85 cm i diameter och plats att ställa upp två roll-ups eller motsvarande.

Mässan hålls utomhus

De flesta aktiviteterna kommer att vara utomhus på campusområdet. Det innebär att vi inte kommer kunna erbjuda tak, el eller wifi. Vid väldigt dåligt väder flyttas mässan inomhus.

Ordna gärna en aktivitet i er monter

Vi vill verkligen betona mervärdet av att anordna någon form av aktivitet i er monter. En tävling, något man kan prova på, give aways eller kanske en uppvisning? Om du vill locka studenter till just din monter så är ett annat hett tips att bjuda på något att äta eller dricka.

Svenska och internationella studenter

Högskolan i Gävle är ett internationellt lärosäte med 80 partnersuniversitet runt om i världen. På introduktionsdagen välkomnar vi både svenska och internationella studenter till Högskolan. Det är därför bra om du har material på både svenska och engelska.

Anmälningsformulär

Sista anmälningsdag är 26 juli.

Kommer ni att ha någon tävling, uppvisning eller annan aktivitet? * (obligatorisk)
Kommer ni att ha någon tävling, uppvisning eller annan aktivitet?
Kontaktperson

Frida Wikegård, profilbild

Frida Wikegård

Avdelningen för utbildningsstöd

Sidan uppdaterades 2024-04-26