4

SEP 2024

kl. 12.15-12.45

Föreläsning: Plugga smart!

Studiehjälpen delar med sig av tips så att du kan plugga smartare med hjälp av bra studieteknik.

Om du har en bra studieteknik blir studierna roligare, du lär dig snabbare, kunskaperna blir djupare och dessutom hinner du gå på den där festen. Det är sällan den som pluggar mest som lär sig bäst, utan de som pluggar på bästa sätt. Hitta din studieteknik med hjälp av Studiehjälpens tips.

Det är en hel del att hålla reda på som ny student. För att underlätta starten av dina studier erbjuder vi ett antal studiestartsföreläsningar. I den här första föreläsningen har vi samlat all praktisk information du behöver för att komma igång som student på Högskolan i Gävle.

Tid och plats

04 sep 2024

12.15

Zoom

Arrangeras av

Studiehjälpen

Lägg till i min kalender

Kontakt

Studiehjälpen, profilbild

Studiehjälpen

Avdelningen för utbildningsstöd

Sidan uppdaterades 2024-05-15