27

AUG 2024

kl. 15.00-16.30

Informationsträff om riktat pedagogiskt stöd

Du får information om hur du ansöker om pedagogisk stöd och hur just du kan få ut det mesta av dina högskolestudier.

Välkommen på en digital informationsträff som riktar sig till dig som ska studera hos oss och har en varaktig funktionsnedsättning. Det kan till exempel vara dyslexi, hörselnedsättning, ADHD eller en annan psykisk funktionsnedsättning.

Du får träffa Sofia och Emil som arbetar med pedagogiskt stöd. De kommer att informera om hur du ansöker om pedagogiskt stöd, vilket stöd som finns, anpassad tentamen, tillgängliga programvaror med mera. Det finns också gott om tid för dig att ställa eventuella frågor.

Datum: tisdag 27 augusti
Tid: 15.00–16.30
Plats: digitalt via Zoom

Tid och plats

27 aug 2024

15.00

Zoom

Arrangeras av

Pedagogiskt stöd

Lägg till i min kalender

Sidan uppdaterades 2024-05-15