Boka lokal eller utställningsyta – studentföreningar

Studentföreningar kan kostnadsfritt boka Högskolans lokaler för viss föreningsverksamhet. Här kan du som representant för studentföreningar boka lokal, lärosal eller allmän yta via formulär.

Vem får boka?

Studentföreningar har möjlighet att kostnadsfritt boka salar på Högskolan för till exempel möten och informationsträffar. Studentföreningar kan även boka allmänna ytor för en medlemsaktivitet, till exempel kårfrukost eller biljettförsäljning. Bokningar görs av representant för studentföreningen via formulär (se länkar på sidan). Det finns även rulldiskar som går att boka. Det är endast studentföreningar som kan boka lokaler (regleras i Högskoleförordningen 1 kap 13 §) Länk till annan webbplats.

Arbetsmarknadsdagar

Om din bokning rör en arbetsmarknadsdag gäller andra regler.

Kom ihåg att boka i god tid!

Din bokningsönskan behöver skickas in minst en vecka i förväg för att vi ska hinna behandla den. För större salar krävs längre framförhållning, då lokalerna oftast är uppbokade för undervisning. Svar på din förfrågan kommer via Högskolans ärendesystem, till den e-post som du anger webbformuläret.

* Matsalarna kan endast bokas av Gefle Studentkår.

Kontakt

Fredrika Nordahl Westin, lokalhandläggare

Avdelningen för fastighet och service

Vaktmästeriet

Avdelningen för fastighet och service, hus 32 plan 2

Är salen ledig?

Du kan själv kan titta om en specifik sal är ledig en viss dag eller tid. På samma sätt som du hittar ditt schema för en kurs kan du även hitta schemat för en sal. Gå till schemasök och välj Lokaler, sedan kan du klicka på raden för den sal du vill se bokningsschemat för.

Enstaka salar, bland annat Räv- och Fårhallen, är dock dolda för studenter i systemet. Behöver du information om bokningsläget i dessa utrymmen kontaktar du lokal­hand­läggaren.

Sidan uppdaterades 2024-06-13