Skräddarsydda uppdragsutbildningar inom lärande

Utifrån verksamhetens behov skräddarsyr vi den kompetensutveckling som önskas. Det kan handla om kurser med eller utan högskolepoäng, seminarieserier, föreläsningar, forskningscirklar m.m. inom ramen för Högskolans kompetensområden. Kurserna anpassas efter uppdragsgivarens önskemål vad gäller kursstart, omfattning, plats osv. Nedan kan du se vilka ämnen vi har och exempel på vad vi kan erbjuda er.

Om ni är intresserad av att påbörja planering av kompetensutveckling via uppdragsutbildning kontaktar ni oss och så möts vi i ett förutsättningslöst samtal. Tillsammans skapar vi den utbildning ni önskar. Inför vårt första samtal kan ni gärna fundera över syfte, innehåll, målgrupp, antal deltagare och önskemål om starttid.

Intresseanmälan

Om ni är intresserad av att påbörja planering av kompetensutveckling via uppdragsutbildning kontaktar ni oss och så möts vi i ett förutsättningslöst samtal. Tillsammans skapar vi den utbildning ni önskar. Inför vårt första samtal kan ni gärna fundera över syfte, innehåll, målgrupp, antal deltagare och önskemål om starttid. Eller har du frågor om uppdragsutbildning eller vill ha hjälp och stöd i att beställa en kurs kan du skicka in en intresseanmälan via formuläret så kontaktar vi dig.

Sidan uppdaterades 2024-06-24