Stefan Eriksson utsedd till årets lärare

"Stefan har en exceptionell förmåga att engagera och inspirera sina studenter i ämnet logistik." Så lyder en del av motiveringen till att Stefan Eriksson utsetts till årets lärare av Högskolans studenter.

Stefan Eriksson

Stefan Eriksson är utsedd till årets lärare. Foto: Sam Westman

Stefan Eriksson är universitetsadjunkt inom industriell ekonomi och han har nu utsetts till årets lärare 2022. Motiveringen lyder:

"Stefan har en exceptionell förmåga att engagera och inspirera sina studenter i ämnet logistik. Han är en entusiastisk och kompetent lärare som alltid strävar efter att göra ämnet relevant och intressant för studenterna. Stefan har också en förmåga att anpassa sin undervisning till olika lärandestilar och nivåer av förståelse, vilket gör att alla studenter har en chans att lyckas i hans kurser. Han är en stödjande och uppmuntrande lärare som är angelägen om studenternas framgång och välbefinnande. Hans passion för ämnet och hans engagemang i studenternas lärande gör honom välförtjänt utmärkelsen årets lärare 2022.”

"Väldigt tacksam och glad"

Under onsdagen uppvaktades Stefan Eriksson av Gefle Studentkår och han tilldelades då ett diplom.

– Jag blev mycket överraskad av utmärkelsen och är väldigt tacksam och glad över detta! Jag känner också tacksamhet mot mina kollegor och de diskussioner vi har om lärandet, vilket är ett bra stöd i min roll som lärare! Tack! säger Stefan Eriksson.

Han kommer även att uppmärksammas i samband med Akademisk högtid nästa år.

Text: Anna Sällberg

Sidan uppdaterades 2024-02-12