Träffa oss

Vill du träffa oss innan du bestämmer dig för att börja plugga? Varje år arrangerar vi Teknik- och ingenjörs­aktiviteter och Öppet hus som du är välkommen att besöka. Förutom det kan du själv komma hit och skugga en student, eller ta med några vänner och besöka oss i grupp. Du kan också träffa oss på utbildningsmässor, eller när vi besöker gymnasieskolor i regionen under våren.

Öppet hus och Teknikkväll

Varje år arrangeras Öppet hus som avslutas med en Teknikkväll. Lärare, studenter och studievägledare finns då på plats och svarar på dina frågor. Du får även möjlighet att gå på guidad tur på Campus, få tips om bostad och få veta mer om Gävle.

Besök oss som grupp

Är ni en grupp som vill besöka oss? Då kan vi erbjuda er information om Högskolan och våra utbildningar. Vi avslutar besöket med en guidad tur på campusområdet. Kontakta oss så skräddarsyr vi ditt besök.

Skugga en student

Hur är det att plugga på Högskolan i Gävle? Om du skuggar en student får du följa med en av våra studenter som visar dig runt på campusområdet. Du får också, om det är möjligt den dagen, följa med på en föreläsning, ett seminarium eller en laboration, och självklart ställa alla frågor du har om utbildningen. Kontakta oss så bokar vi in en tid!

Utbildningsmässor

Under året besöker vi utbildningsmässor i olika delar av landet. I februari kan du träffa oss på Utbildning & Rekrytering i Sundsvall och Östersund. I november ses vi på studentmässorna Kunskap & Framtid i Göteborg och SACO-studentmässa i Stockholm.

Låt oss besöka er!

Vi kommer gärna till er för att informera om studier och Högskolan i Gävle. Våra studentambassadörer berättar utifrån ett studentperspektiv om hur det är att plugga.

Kontakta oss

Är du intresserad av att besöka oss eller vill du hellre att vi kommer till er? Tveka inte – kontakta oss så hittar vi en lösning som passar!

Kontakta oss

Marknadsföring och studentrekrytering, profilbild

Marknadsföring och studentrekrytering

Avdelning för kommunikation och samverkan

Sidan uppdaterades 2024-05-03