Gå till eugreenalliance
Sök

Arbeta hos oss

Högskolan i Gävle är ett lärosäte som vill bidra till förändring i samhället och arbeta för att forma vår gemensamma framtid. Det gör vi tillsammans med andra, både genom våra utbildningar och genom den forskning vi bedriver. Vi ska vara förstahandsvalet för studenter och medarbetare, likaväl som för våra samarbetspartners. På den här sidan annonserar vi de lediga jobben.

Högskolan erbjuder ett sextiotal utbildningsprogram och 370 fristående kurser inom humaniora, samhälls- och naturvetenskap samt teknik. Antalet studenter är omkring 17 000. Hos oss arbetar cirka 750 personer. Av dessa är cirka 500 lärare och forskare och 200 arbetar inom administration.

Vad vi än arbetar med är det två saker som förenar oss: ambitionen att stödja och vägleda våra studenter under deras studietid samt viljan att verka för att Högskolans forskning kommer det omgivande samhället till nytta.

Vi är stolta över vår arbetsplats där vi har förmånen att få göra skillnad. Kanske är Högskolan i Gävle en arbetsplats för dig?

Lediga jobb

Skapa bevakning

Via Offentliga jobb kan du prenumerera på lediga jobb som annonseras ut av Högskolan i Gävle.

Skapa bevakning hos Offentliga jobb

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är mediesäljare

Högskolan i Gävle har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med rekryteringsbyråer, mediesäljare och liknande.

Kontakt

Vid allmänna frågor om anställning på Högskolan mejla:
HR-specialister@hig.se

Vid frågor om en särskild rekrytering se kontaktuppgifterna i respektive annons.

Publicerad av: Veronica Liljeroth Sidansvarig: Veronica Liljeroth Sidan uppdaterades: 2023-06-21
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)