Gå till eugreenalliance
Sök

Samverka med Högskolan i Gävle

Utvecklas tillsammans med Högskolan genom att samarbeta med våra studenter och forskare eller genom att kompetensutveckla din personal. Möjligheterna till samarbete är många, och vår samverkan med samhället är viktig för oss.

Högskolan är en del av samhället, och en viktig del av högskolans verksamhet är den samverkan som sker med privat, offentlig och idéburen sektor i samhället.

Vi vill samverka för att lösa problem, möta behov och komma till nya insikter som gör att vi utvecklas tillsammans. Ny kunskap växer fram genom ett samspel mellan studenter, forskning och näringsliv. Allt handlar om samarbete och Högskolan är en plats där vi kan mötas. I samverkan skapar vi en hållbar värld.

Vi finns för er - ta kontakt

På Högskolan finns personal som arbetar specifikt med vår samverkan. Är du intresserad av att veta mer, eller diskutera hur just din organisation kan samarbeta med oss är du välkommen att ta kontakt med någon av våra samverkansansvariga. De kan lotsa dig vidare in i vår organisation.

Ta kontakt med oss

Så här kan du samverka med oss

För er som är intresserade av att veta mer om hur du kan samarbeta med oss så finns det flera alternativ:

Samarbeta med våra studenter

Att samverka med studenter är mycket givande för både studenter och arbetsgivare. Som arbetsgivare får du bland annat nya perspektiv på din verksamhet och möjlighet till framtida rekryteringar. Studenterna får bland annat en möjlighet att omsätta teori till praktik och värdefulla kontakter med framtida arbetsgivare.

Samarbeta med våra studenter

Samarbeta med våra forskare

Samverkan kan också ske med våra forskare där våra forskare får möjlighet att prova och utveckla nya teorier. Samtidigt får de företag och organisationer som samverkar med oss tillgång till vetenskapligt baserad kunskap och resurser.

Samarbeta med våra forskare

Kompetensutveckling i din verksamhet

Samverkan kan också vara att företag, organisationer och offentlig sektor väljer att kompetensutveckla sin personal genom högskolan. Vi kan skräddarsy kurser för era specifika behov.

Kompetensutveckling

Alumn

Det finns många sätt för dig att fortsätta vara en del av Högskolan i Gävle, även efter att du tagit examen. Vill du gästföreläsa, nätverka, utveckla din karriär eller samarbeta med våra studenter? Vi erbjuder dig möjligheten att engagera dig i din högskola och få mångfalt tillbaka.

Läs mer om HiG Alumni och anmäl dig till nätverket här

Nyhetsbrev från samverkan

  • Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev från vår samverkansavdelning där vi bland annat berättar om pågående samverkan och aktiviteter. Om du vill prenumerera på våra nyhetsbrev kan du enkelt fylla i ett anmälningsformulär här på hemsidan. Här hittar du också våra tidigare utskickade nyhetsbrev.

    Läs tidigare nyhetsbrev och anmälningsformulär till våra nyhetsbrev

Ladda hem foldern KONTAKT

Vill du veta mer om hur vi samverkar med det omgivande samhället. I vår samverkansfolder hittar du några exempel på vår samverkan.

Ladda hem KONTAKT Pdf, 15 MB.

Publicerad av: Catarina Carlsson Sidansvarig: Tommy Löfgren Sidan uppdaterades: 2023-08-17
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)