Aktiviteter för lärare

Teknikerjakten arrangerar även kurser, utbildningar och inspirationsdagar för lärare och skolans personal inom teknikområdet.

Teknikerjaktens inspirationsdag

En gång om året arrangerar vi en inspirationsdag för lärare. Dagen innehåller såväl inspirations­föreläsningar samt redovisning av olika skolprojekt som fått pengar från Teknikerjakten.

Inspirationsdag 14 februari 2024

Årets inspirationsdag bjöd på två vinnare av Guldäpplet. Vill du se deras presentation i efterhand så går det att streama här.

Skräddarsydd kompetensutveckling

Vilket specifikt behov av utbildning har just du och dina kollegor? Vi hjälper dig att sätta ihop en kurs som är anpassad just för er verksamhet. Det kan vara allt från en eller flera föreläsningar, kortare eller längre kurser till hela utbildningsprogram. För att skräddarsy en utbildning som passar just er kommer vi i dialog överens om vad som passar er bäst. Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal.

Skolprojekt avslutning

Varje år så har vi en avslutningsdag för alla Teknikerjaktens projekt. Under lite festligare former så träffas vi och utbyter erfarenheter kring våra olika skolprojekt.

Kontakt

Sofi Jonsevall, profilbild

Sofi Jonsevall

Projektsamordnare

Sidan uppdaterades 2024-05-08