Välkommen till kursen Religionspsykologi 2

Här kan du läsa mer om kursregistrering, kursupplägg med mera. Här hittar du även information om din kursplan och kursens schema.

Information om kursen

Kurs- och anmälningskod

RVG308, 13225

Kursperiod och studietakt

vecka 36–03 på helfart

Registrera dig på kursen

För att behålla din studieplats måste du registrera dig på din kurs senast vid kursstarten.

Du registrerar dig i Ladok för studenter och registreringsperioden öppnar två veckor före kursstart. När du registrerar dig visar du att du är en aktiv student på kursen.

Kursplan och kurslitteratur

I kursplanen kan du läsa mer om kursens innehåll, mål och hur den examineras. I litteraturlistan kan du se vilken kurslitteratur som ingår i din kurs.

Du söker fram din kursplan och litteratur på länken här nedan. Om en kursplan- eller litteraturlista finns i flera versioner så ska du utgå från den nyaste upplagan.

Ditt schema

Kursens schema publiceras senast fyra veckor innan kursstart. Du kan själv söka fram ditt schema via schema-appen Kronox. Du kan söka genom att ange kursens namn, kurskod eller anmälningskod.

Information från kursansvarig

Hej!
Välkommen till religionspsykologi 2 som är fortsättningskursen för Religionspsykologi 1. I den här kursen ska du fördjupa dig i religionspsykologiska teorier och metoder. Föreläsningarna sker i seminarieform. Till varje seminarium ska du ha läst en bok och valt ut ett kapitel som du ska presentera och diskutera med kurskamrater. Mer detaljerad information om seminarier, litteratur och examination kommer du att finna i studiehandledningen på Canvas.


All information och kommunikation kommer att ske via Canvas och Zoom.

För att komma igång med Zoom surfar du in på https://hig-se.zoom.us Länk till annan webbplats. och klickar på knappen Sign in. Logga därefter in med ditt användarkonto, så skapas ditt konto på Zoom. OBS! Första gången du går in är det viktigt att du ser över dina grundinställningar för mötesrum. I god tid innan kursstart kommer jag lägga upp en direktlänk till det digitala rum som undervisningen sker i. Samma länk gäller under hela kursens gång.

För mer information och support för Zoom eller Canvas, besök Learning Centers hjälpsidor vid Högskolan i Gävle.


Titta i god tid på instruktioner i studiehandledningen på Canvas. De flesta svar på dina frågor om kursen finner du där.

Eftersom kursen går på distans är det trevligt om du lägger upp ett fotografi på dig själv på kursens sida.

Kontakt

Studentsupport

Avdelningen för utbildningsstöd

Telefontid måndag–torsdag 9.00–10.00.

Sidan uppdaterades 2024-07-10