HiG Alumni – nätverket för dig som varit vår student

HiG-Alumni – Nätverket för dig som är före detta student vid Högskolan i Gävle

Vi vill gärna behålla kontakten med dig

Har du nyss tagit examen? Som före detta student vid Högskolan i Gävle är du välkommen att delta i vårt alumnnätverk HiG Alumni.

”Alumni är pluralformen för det latinska ordet alumnus som betyder elev, lärljunge eller skyddsling. Idag avser vi med alumn en tidigare student från en viss högskola, med eller utan examen.”

HiG Alumni – för dig

Under studietiden knyts viktiga kontakter med kurskamrater och lärare som är viktiga för framtiden. Genom alumnnätverket kan du behålla och bredda dina sociala och professionella kontakter. Du kan också få senaste nytt om forskning, utbildning och kompetensutveckling genom nyhetsbrev och utskick.

HiG Alumni – för Högskolan

Med hjälp av dig som alumn kan högskolan utveckla sina utbildningar och stärka kopplingen med omvärlden. Du är en viktig länk till arbetslivet som kan leda till examensarbeten, praktikplatser och studiebesök och mentorverksamhet för dagens studenter. Samtidigt stödjer du oss i rekryteringen av nya studenter när vi vet mer om ditt yrkesliv. Bättre ambassadör kan vi inte ha!

Flygfoto över Högskolan i Gävle

HiG alumner i globalt nätverk

Våra alumner finns idag över hela världen, vilket är otroligt spännande. Oavsett var på kartan du befinner dig är du viktig för oss!

Karta var Högskolan i Gävles alumner finns.

Gå med i alumnnätverket du också!

Som alumn i nätverket erbjuds du återträffar, seminarier och föreläsningar. Du kan prenumerera på vår tidning LEVE! och hålla dig uppdaterad om vad som händer vid Högskolan i Gävle. Självklart kostar det inget att gå med i alumnnätverket, och det förutsätter heller inga andra åtaganden!

Sociala medier

Självklart finns vi i flera social medier och här hittar du länkarna så att du kan följa oss.

Linkedin
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube

Sidan uppdaterades 2024-04-11