Stipendier

Det finns ett stort antal stipendier som enbart vänder sig till dig som är student vid Högskolan i Gävle. Den totala summan som kan delas ut varje år är över en halv miljon kronor. Utöver det så finns det tusentals nationella stipendier som söker ägare.

Stipendier enbart för Högskolans studenter

Det finns vissa stipendier som riktar sig enbart till dig som studerar vid Högskolan i Gävle. Företag, organisationer, kommuner och andra intressenter vill ta del av de upptäckter du har gjort som student, många gånger genom ditt examensarbete. Vad kan ditt arbete göra för att berika deras utveckling?

Internationella stipendier

Som student vid Högskolan i Gävle kan du också söka stipendier för studier eller praktik utomlands. Högskolan erbjuder utbytesplatser genom Erasmus+ där du ansöker om deras stipendium. Det finns även många andra stipendier att söka.

Externa stipendier och fonder

Det finns tusentals nationella stipendier som du kan söka. Det svåra är bara att veta vilka som finns. Våra tips och länkar gör inte anspråk på att vara heltäckande, men här hittar du några förslag på var och hur du kan söka information.

Hitta externa stipendier

Det finns obegränsat med information om stipendier och fonder i Sverige och utomlands. Börja med att tänka igenom vad du vill söka stipendium för och sen är det bara att börja surfa.

Sidan uppdaterades 2024-05-08